94 1

Logo laten
maken?

Browsable ontwerpt en maakt professionele logo’s voor uw bedrijfswebsite of webshop. Wij vertalen uw merk, uw identiteit naar sprekende logo’s die u zowel online als offline kunt gebruiken.
 
Wij maken naast logo’s ook complete huisstijlen op basis van uw merk, product en of diensten.
 

Start nu met ons WordPress website pakket.
95
124
125

Transparante prijzen

Een logo laten maken voor een vaste prijs.

Logo Premium
€ 299

ex. BTW

114
  • Op basis van intake
  • Logo ontwerp
  • Incl. 3 revisies
  • In png, jpeg .pdf en .psd formaat

Huisstijl Premium
€ 1750

ex. BTW

114
  • Op basis van intake
  • Logo, Visitekaartje, Lettertype en Kleurgebruik
  • Incl. 3 revisies
  • In png, jpeg .pdf en .psd formaat
  • Opgeleverd als brandbook
12

300+

Klanten

13-1

15+

Ervaring

09

1000+

Design opties

99

Waarom?

Een Logo laten maken?

Als je op zoek bent naar een uniek en professioneel logo dat de essentie van jouw merk vastlegt? Stop met zoeken! Bij Browsable is ervaren in het maken van opvallende logo’s die jouw bedrijf onderscheidend maakt. Laat ons jouw visie tot leven brengen, Van een minimalistisch symbool tot aan kleurrijke illustraties.

We combineren creativiteit met strategisch denken om een logo te ontwerpen dat niet alleen mooi is, maar ook effectief is in het communiceren van jouw boodschap.

waarom kies je voor ons?
131

Recent opgeleverd

Een website laten bouwen voor een vaste prijs, zonder gedoe.

Offerte aanvragen
132
Meest gestelde vragen

Vraag & Antwoord

Je krijgt van ons een website, bestaande uit 10 webpagina's, die op elk apparaat goed leesbaar is en ook nog eens geoptimaliseerd is voor de vindbaarheid op Google.

Verder vullen wij je website met jouw logo, tekst en beeldmateriaal. Wij schrijven de website teksten m.b.v. Chat GPT en gebruiken mooie relevante stock afbeeldingen.

We installeren de website op jouw webhosting en koppelen de website aan de gratis tools: Google Analytics en Google Search Console.

Met het Pro Pakket bouwen we voor jou een volledig functionerende WordPress website op basis van bestaande design (een thema). Dit thema voorzien we vervolgens van jouw logo, kleuren en lettertype. 

Met het Premium pakket ontwerpen we een volledig nieuw design dat afgestemd is op jouw wensen en eisen.

Beide pakketten zijn verder hetzelfde. Je krijgt een professionele complete website waar jij geen omkijken naar hebt.

Jazeker. Wij bouwen websites en webshops op basis van WordPress. WordPress is een content management systeem voor websites. Daarmee kun jij zelf de content: teksten, afbeeldingen, producten etc... eenvoudig aanpassen. 

Na 15 jaar weten wij wat wel en niet werkt voor onze klanten. Dat geldt ook voor ons productieproces. Dit is geoptimaliseerd en wij werken op afstand. Dit alles maakt het mogelijk dat wij hele scherpe tarieven kunnen rekenen voor onze klanten.

Allereerst bedankt dat je klant bij ons bent geworden. 

Nadat de offerte is ondertekend krijg je van ons een e-mail met daarin uitleg over en toegang tot het projectdashboard.

In dit projectdashboard staan alle fases met bijhorende taken, die we samen gaan doorlopen om te komen tot de oplevering van jouw professionele website.

Fase I - Intake

Fase II - Design

Fase III- Bouw & oplevering

 

Dat klopt. Wij bouwen je website tegen een eenmalig tarief. De website is vervolgens van jou. We installeren de website op jouw webhosting en daar kan jij zelf je website beheren.

Als je wilt dat wij je website hosten en onderhouden, dan kan dat uiteraard ook. Dit kan je apart afnemen.

Google stelt allerlei basis eisen aan je website om goed gevonden te kunnen worden. Al onze websites en webshops voldoen aan deze eisen. 

Vervolgens duurt het wel even voordat jouw website gevonden gaat worden, dit ligt helemaal bij Google en wat je concurrenten doen.

Jazeker, naast websites en webshops kunnen we ook maatwerk oplossingen bouwen zoals bijvoorbeeld een job board of een marktplaats, etc. Mocht je dit willen, stuur ons dan een verzoek een offerte te doen per mail maar info@browsable.nl

Jazeker, je kunt via ons projectendashboard je vraag stellen aan je contactpersoon. We helpen je dan snel en vakkundig als er iets mis is.

Om je optimale van dienst te kunnen zijn en te voorkomen dat je van het kastje naar de muur wordt gestuurd, raden we je wel aan de webhosting volledig bij ons onder te brengen. Hiermee borg je een stuk continuiteit en heb je altijd maar een aanspreekpunt.

Antwoord niet gevonden?

131

WordPress website laten bouwen?

Vraag snel jouw offerte aan voor een professionele website!

132
122